<h2>Δίνουμε στο χώρο σας το στύλ...</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>...και την κομψότητα που επιθυμείτε!</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
Θερμοπροσόψεις - Θερμομονώσεις
 
Θερμοπροσόψεις - Θερμομονώσεις
Art design group I.E. | Ξάνθη
Η εταιρεία μας art design group I.E. η οποία εδρεύει στους Αμαξάδες της Ξάνθης, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό θερμομοπροσόψεις - Θερμομονώσεις σε οικονομικές τιμές. 
 
Το σύστημα εξωτερικής θερμοπρόσοψης εφαρμόζεται στην εξωτερική πλευρά των κτιρίων σε νέες ή παλαιές κατοικίες. Με την θερμοπρόσοψη ελαχιστοποιούνται οι θερμικές απώλειες του κτιρίου από τους εξωτερικούς τοίχους και έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα κυρίως τους θερινούς μήνες στην εξοικονόμηση ενέργειας.
 
Η θερμοπρόσοψη - θερμομόνωση προσφέρει:
 Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων 
 Αποφυγή συμπύκνωσης υδρατμών και μούχλας
 Ανανέωση της αξίας στο ακίνητό σας
 Η ιδανική λύση για την ανακαίνιση του σπιτιού σας
 
Σε ένα καλά θερμομονωμένο κτίριο ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αναβαθμίζει την αξία και την προστασία του ακινήτου καιπάνω απ’όλα μπορεί νιώθει προστατευμένος απο τις αυξήσεις του κόστους της ενέργειας (πετρέλαια, φυσικό αέριο, ηλ. ρεύμα).
 
 
Στόχος μας είναι η σωστή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση κάθε παλάτη και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις πιό οικονομικές τιμές της αγοράς.
 
Η εταιρεία μας και η έμπειρη ομάδα μας εξυπηρετούν άμεσα την Ξάνθη και όλη τη Θράκη, Μακεδονία, νησιά και σε όλη την Ελλάδα.
 
 
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Αμαξάδες Ξάνθη 
Τηλ: 6972177828 ή 6987443345 Ερκάν