<h2>Δίνουμε στο χώρο σας το στύλ...</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων... </p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>...και την κομψότητα που επιθυμείτε!</h2><p>Η εταιρεία μας art design group I.E. εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα εφαρμογών εσωτερικής δόμησης και γύψινων διακοσμήσεων...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.artdesigngroup.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
Ενοικιάσεις Σκαλωσιών
 
Ενοικιάσεις Σκαλωσιών
Art design group I.E. | Ξάνθη

Η εταιρεία μας art design group I.E. η οποία εδρεύει στους Αμαξάδες της Ξάνθης, δραστηριοποιείται επίσης και με την ενοικίαση σκαλωσιών, παρέχοντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις στην Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.
 
Διαθέτοντας σύγχρονες σκαλωσιές, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, σας παρέχουμε υπηρεσίες ενοικίασης σκαλωσιών ενώ παράλληλα αναλαμβάνουμε και την σωστή τοποθέτησή τους στο χώρο που επιθυμείτε.
 
Οι υπηρεσίες μας 
καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εφαρμογών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου σας, έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο και δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες, έχουμε καταφέρει να καθιερωθούμε ως η προτιμώμενη επιλογή για τις ενοικιάσεις σκαλωσιών στην Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα.
 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Αμαξάδες Ξάνθη 
Τηλ: 6972177828 ή 6987443345 Ερκάν